Grouttech : reeds 36 jaar 
 specialist in bouwchemische 

 producten 

 

 
 

"Grouttech is een internationaal bedrijf dat opgericht werd in 1978 met vestigingen in Nunspeet (Nederland) en Aalst (België). Beide vestigingen bedienen de gehele Benelux en Noord-Frankrijk."

 

ONZE 26 WERKNEMERS ZIJN GESPECIALISEERD OP VELE GEBIEDEN:

 

 

 

Voor al deze werkzaamheden staan wij als professional voor u klaar.
Contacteer ons vrijvblijvend voor meer info.

 
 

De producten die we gebruiken (zoals spuitbeton, sneldrogende en sterke chape voor betonherstel) zijn één voor één afkomstig van internationaal toonaangevende en gecertifieerde fabrikanten. Wij controleren deze producten daarnaast in ons eigen laboratorium: zo garanderen wij u een betrouwbare kwaliteit.

 

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in beton-reparatie, betonconversering, rioolrenovatie en het coaten van industriële vloeren aan de hand van sneldrogende chapes, we staan ook bekend om onze complete dienstverlening. Want niet alleen ervaring en kwalitatieve CE gekeurde producten zoals spuitbeton, betonherstel en sneldrogende chape zijn belangrijk: zonder projectgericht advies staan we nergens. We gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing en uitwerking voor uw project, en bezoeken het indien gewenst tijdens de uitvoering.

 

Grouttech is dus gespecialiseerd in allerlei bouwchemische producten én de professionele toepassing ervan. Wij staan garant voor een hoogwaardige aflevering en bieden technische ondersteuning indien gewenst. Heeft u binnenkort een project waar u een expert op vlak van betonherstel, betonconversering, rioolrenovatie, sneldrogende sterke chape en/of industriële vloeren kan gebruiken? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij maken met veel plezier een offerte op maat

voor u op.

 

dekvloerisolatie,betonreparatie,waterdichtingssystemen,kunststofvloeren,kelderdichting,injecteren tegen opstijgend vocht, injecteren tegen opstijgend water, chape additieven,betonherstel,injectieharsen, betonrot protectie,gelinjectie,reparatiemortels,rioolrenovatie,stabiliseren van verzakte betonvloeren, stabiliseren van verzakte funderingen,krimpvrije mortels, injecteren onder betonplaat.

Grouttecht in Aalst (Oost-Vlaanderen): betonreparatie, gevelreiniging & industriële vloeren